Shhh.. Jangan Bagitahu Isteri Anda 🤫

Dapatkan Ebook Special ini secara PERCUMA.


Manual step by step supaya anda dapat Romen dengan Tahan Lama + Zakar lebih Keras.
Khusus kepada anda, pembaca Blog ini sahaja
Dapatkan di WhatsApp Sekejap ni

G SPOT & CARA MELAKUKANNYA – Untuk Pengetahuan Anda Si Suami.

By 23 hours ago

“Macam mana nak ‘jolok’ G Spot isteri aku ya? Aku asyik-asyik tak jumpa je.”

.

Tanya Badul kepada rakannya.

.

“Oh, kau masukkan tangan dalam faraj bini kau, then jolok-jolok je lah.” 

 

Huhu.

.

Perbualan di atas mungkin kita pernah terdengar daripada kawan-kawan kita.

.

Ya lah, semua orang nak jadi expert ketika merangsang pasangan menggunakan G-Spot wanita ni.

.

Tapi, masih ramai suami di luar sana yang tak berapa faham tentang ilmu gentel-gentel G Spot ni.

.

Apa-apapun jangan risau.

.

Nah, ni admin dah buatkan artikel yang tepat & padat buat anda semua.

.

Titik G Spot ataupun nama panjangnya Grafernbeg Spot, adalah titik sensitif yang terletak di bahagian dalam vagina wanita.

  

Titik G Spot juga dikatakan sebagai kawasan paling sensitif bagi wanita.

.

Dengan merangsang titik ini, pastinya akan membuatkan wanita cepat mencapai kepuasan seks (orgasme).

  

 

Oleh itu, dalam artikel ringkas ini kami akan ajarkan kepada anda Step By Step cara menggunakan teknik G Spot, terhadap pasangan anda.

.

Namun sebelum itu, jom kita fahami beberapa fakta ringkas di bawah.

.

Real quick.

  

  

#Siapakah Lelaki Pertama Yang Memperkenalkan Teknik G Spot Ini?

    

  

Konsep titik G-Spot  ini pertama kali diperkenalkan oleh Dr. Ernest Grafenberg dalam bukunya yang berjudul The G Spot and Other Recent Discoveries About Human Sexuality.

.

Berdasarkan kajian beliau. seorang wanita akan mengalami orgasme ketika titik G Spot tersebut dirangsang secara intensif.

.

Jenis rangsangan yang akan terangsang melalui teknik ini disebut sebagai vaginal orgasme – di mana si wanita akan ‘memancutkan’ cairan air mani daripada urethra-nya.

.

Perlu diketahui, jenis air mani perempuan adalah berbeza dengan lelaki. Kawasan G Spot pada tubuh wanita.

Keadaan ini dipanggil sebagai Female Ejaculation atau Squirt.

  

  

    

Walau bagaimanapun, konsep titik G Spot ini seringkali menjadi perdebatan banyak pihak, terutamanya mengenai lokasi sebenar titik tersebut di dalam faraj wanita.

.

Ramai juga suami yang berusaha mencari titik ini ketika hubungan seks, tetapi gagal menjumpainya.

.

Apa-apapun, jangan risau.

.

Ini 3 langkah penting yang anda boleh lakukan untuk mencari titik G-Spot tersebut, sekaligus dapat merangsang pasangan anda dengan jayanya.

.

 GSpot pada wanita. 

1. Komunikasi ‘Seks’, Foreplay Dan Pujian-Pujian Indah.

    

 

Ini wajib dilakukan sebelum anda nak apply teknik G Spot.

.

Ceritakan bagaimana cantiknya si dia dan bagaimana anda terangsang terhadapnya.

.

Penuhi fikirannya dengan fantasi seks yang membuatkannya ghairah.

.

Apabila pasangan anda sudah dirangsang dengan jayanya, secara automatik, G-spot si Dia akan mula mengembang serta merta.

.

Lebih mudahlah untuk anda jumpai nanti.

.

Dalam kebanyakan kes, si Suami tidak berjaya menemukan titik G spot – berkemungkinan besar kerana pasangan mereka belum cukup ‘panas’ dirangsang.

Namun begitu, wanita sebenarnya sejenis ‘makhluk’ yang agak kompleks.

.

Tidak seperti seorang lelaki yang boleh turn on kurang daripada 10 saat, seorang wanita pula memerlukan waktu yang lebih lama untuk mempersiapkan dirinya menerima seks.

.

Oleh itu, panjangkanlah durasi foreplay anda.

.

Wujudkan ‘permainan geli-geli’ pada tangan dan bibir si Dia, serta lidah di bahagian luar vaginanya.

.

‘Hayati’ setiap pelusuk tubuh pasangan anda.

.

Ianya memerlukan skil. Variasikan teknik foreplay anda.

.

Practice makes perfect!

.

3. Mula Bereksplorasi Dengan Jari Anda.

  

Orait. Masa yang ditunggu-tunggu sudah tiba.

.

Pastikan si Dia sudah memberikan ‘hint’ manja sebagai keizinan untuk anda melakukannya.

.

Oh ya, sebelum itu, pastikan terlebih dahulu kuku jari tangan anda berada dalam keadaan bersih, pendek & sudah dipotong.

.

Ini untuk mencegah sebarang luka di bahagian dalam vagina nanti.

Cara melakukan G Spot adalah; masukkan jari telunjuk & jari tengah anda secara perlahan-lahan ke dalam vagina, dengan telapak tangan menghadap ke atas (seperti di dalam rajah).

.

Titik G Spot berada sekitar 1~2 Inchi pada sebelah atas Miss V.

.

Pada titik tersebut, lakukan gerakan melingkar pada jari anda.

.

Anda akan merasakan sesuatu yang mirip seperti bola kecil yang lembut.

.

Pada ketika ini, si Dia akan merasakan sensasi ghairah yang luar biasa, diikuti dengan perasaan ingin membuang air kecil.

.

Anda boleh merasakan bahagian klitorisnya (Clitoris) juga mula membesar, diikuti dengan bibir vagina di bagian dalam yang menjadi semakin ‘memerah‘.

.

 

Kebiasaannya, ramai wanita yang akan tidak terbiasa dengan rangsangan ini, dan terus menarik diri kerana takut cairan air maninya akan terkeluar secara drastik.

.

Jika perkara ini berlaku, anda perlu menenangkan serta memujuk si Dia.

.

Bisikkan kepadanya yang perkara ini adalah normal dan tidak perlu ditahan. Lepaskan sahaja.

.

Si Dia pastinya akan merasakan orgasme yang luar biasa dan sangat memuaskan.

..

Fuhh, dahsyat bukan?

.  

.

#Tambahkan Lagi Kenikmatan Si Dia.

   

  

Belum habis lagi.

.

Walaupun sudah dua jari yang dimasukkan ke dalam vagina untuk tujuan G Spot (jari telunjuk & jari tengah), masih ada lagi dua jari yang berbaki, dan boleh digunakan untuk memaksimumkan kepuasan si Dia.

Huhu.

.

Ini teknik serampang dua mata. Begini caranya:- g spo

Ibu Jari Berikan rangsangan dengan gentelan dan tekanan lembut di bahagian Clitoris (lihat rajah)

.

Jari Kelingking Gesek secara lembut di bahagian Perineum dengan menggunakan jari kelingking.

. G spot kenapa. Apakah G spot.

  

#Boleh Juga Menggunakan Zakar Anda Sendiri.

   

Kaedah ini lebih menarik kerana ianya memberikan kepuasan kepada kedua-dua belah pihak.

.

Namun, teknik ini agak sukar dilakukan bagi sebahagian lelaki kerana zakar perlulah sentiasa dalam keadaan yang betul-betul tegang & keras, serta tahan lebih lama – kurang sensitif.

.

Dalam konteks ini, krim penjagaan harian XGENE ROYALEXGENE ROYALE formulasi Dr. Ismail Tambi, InsyaAllah boleh membantu anda. Ianya memang dirumus khas secara saintifik untuk tujuan itu.

.

Anda boleh membaca tentang penerangan produk ini di bawah nanti.

.

Baiklah, kembali kepada topik asal.

.

Untuk mengaplikasikan teknik G Spot menggunakan zakar ini, disarankan menggunakan posisi seks Woman On Top.

.

Si Dia akan mengendalikan gerakan & kedalaman lokasi tusukan batang anda.

.

Secara mudahnya, wanita yang sudah biasa dirangsang bahagian G Spot, akan mudah untuk mengawal sendiri lokasi tusukan batang ke arah titik G Spotnya sendiri.

.

    

3. Wujudkan Suasana Tenang Dan Selesa.

  

Ini tips bonus: Jangan gabrah.

.

Lagi-lagi sebelum melakukan teknik ini.

.

Pasangan anda perlu ‘mempersiapkan tubuhnya’ sebelum teknik G Spot dilakukan terhadapnya.

Foreplay G spot lakukan.

Senyum, tatap erat matanya, cium, belai, raba-raba secara lembut – atau apa sahaja aktiviti yang boleh membangkitkan rasa cinta & selera seksnya.

Cara G spot kepada pasangan.

Seorang wanita sukar terangsang dalam keadaan stress dan tertekan.

.

Kesalahan ramai suami di luar sana, adalah terlalu berusaha agar pasangannya mencapai kepuasan seks (orgasme).

G spot untuk pengetahuan suami.

Perlu dititikberatkan juga adalah, suasana bilik tidur anda.

Pastikan ianya berada dalam keadaan bersih, mempunyai harum-haruman yang segar, serta jauh dari gangguan bunyi-bunyian bising.

 G-Spot!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Disclaimer: Artikel ini ditulis bukannya sebagai bahan lucah. Sebaliknya sebagai panduan & rujukan para suami atau isteri yang benar-benar ingin menambah kemesraan hubungan bersama.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

.


Oh yer. Lagi satu.

.

Bukannya nak terlalu promote atau apa, tapi suka untuk saya maklumkan sebenarnya.
.

Jika anda benar-benar serious nak selesaikan masalah berikut:-

.

1) Anda pernah beronani ketika usia muda, dah insaf, dan nak mula menjaga sebaiknya.
.

2) Kulit zakar terlalu sensitif (mudah terpancut).
.

3) Zakar kurang keras dan tegang, mungkin atas faktor peningkatan usia.
.

Jangan risau, XGENE ROYALE ada penyelesaiannya.

  

Apa yang menarik tentang XGENE ROYALE ini adalah, ianya mempunyai status Clinically Proven (Terbukti Berkesan Secara Klinikal) yang sah, sebelum dipasarkan ke pasaran umum.

.

Ya, Ia bukannya satu produk yang overclaim dan pelik-pelik seperti di luar sana.

.
Paling penting, XGENE ROYALE ini merupakan formulasi Dr. Ismail Tambi, doktor pakar sakit tuan dari Malaysia sendiri.

.

Sila tonton video di bawah ini untuk penerangan lanjut.

(Video 2 minit lebih sahaja, InsyaAllah tak habis data internet).

Nota:
.
Kesan positif XGENE ROYALE ini akan dialami secara berperingkat, seawal 7-14 hari, bergantung kepada faktor:-
.
1. Umur
2. Status kesihatan
3. Gaya pemakanan
4. Cara & kekerapan penggunaannya.
    
   
Anda serious nak menjaga aset anda mulai daripada sekarang?
.
Ketahui lebih lanjut tentang cara penjagannya.
.
Klik sini untuk maklumat lanjut tentang XGENE ROYALE.
    
     
 
Formulasi Daripada Dr Pakar, Untuk Setiap Suami Yang Prihatin
    
 
     

 

* * * * * * * * * * * * * * *

Anda rasa bermanfaat?

Jom like Facebook Page kami di bawah untuk lebih banyak tips-tips penjagaan Kesihatan Suami.

Free sahaja.

Dan… feel free untuk tinggalkan komen jika ada sebarang pertanyaan. ??



by Si Papa Kuat

Leave a Comment