xgene royale penipu

BUKTI UJIAN KLINIKAL XGENE ROYALE. PENIPU? TIDAK.

Anda Rasa Xgene Penipu? Tunggu.

.
Baca Fakta Ini Dahulu.

.

INI BUKTI UJIAN KLINIKAL XGENE ROYALE.

 

Inilah Yang Memisahkan Xgene Royale Dengan Produk Pelik-Pelik Di Luar Sana.
.

Tahukah anda bahawasanya krim penjagaan lelaki – XGENE ROYALE telah melalui ujian Klinikal sebelum ianya dipasarkan kepada orang ramai di pasaran terbuka. Xgene penipu?

.

Ya, Ujian Klinikal ini dijalankan oleh Pegawai Perubatan yang berkelayakkan dan mendapat pentauliahan untuk menjalankan sesuatu ujian kepada orang awam. Xgene penipu.

.

Berikut adalah ringkasan Laporan Ujian Klinikal Xgene Royale yang telah dijalankan oleh…

.

Professor Emeritus Dr.Mohd Ismail Bin Mohd Tambi

.

Consultant Clinical Andrologist
Wellmen Clinic
Damai Service Hospital
109-119 Jalan Ipoh
Kuala Lumpur 

 

Ujian klinikal untuk krim nutritikal yang diperkayakan dengan Tongkat ali ini,dirumus khas untuk perapian dan pemantapan anggota kelamin lelaki.

.

Pengkajian berfokus kepada dua perkara seperti berikut:

.

1. Elemen perapian organ genital lelaki dari aspek:

[+] tektur kulit,
[+] warna, Xgene penipu.
[+] tahap sensitiviti,
[+] ketegapan kulit,
[+] kelembutan kulit dan
[+] kesegaran kulit.

.

*Kesemua ini diberi angka dari skalar 0-5, 0 sebagai skalar tiada perubahan dan 5, sebagai skalar yang tinggi.

2. Elemen pemantapan organ genital lelaki:
– Kegebuan,
– ketebalan ukur lilit sebelum dan sesudah ereksi dari semasa dan – tahap kekuatan ereksi.

.

*Kesemua ini juga diukur dari skalar 0 sebagai tiada perubahan ke skalar 4, tahap tertinggi.

.
PENGENALAN
.

Pihak kami telah lakukan penyelidikan dan kami percaya Krim penjagaan genital lelaki perlu ada ramuan yang sesuai untuk membuatkan anggota kelamin lelaki itu kelihatan tegap, kuat, berdaya-tahan dan mantap.

.

Sememangnya menjadi pencarian kebanyakkan syarikat yang melibatkan diri secara langsung dalam urusniaga produk kesihatan lelaki untuk menghasilkan krim perapian anggota kelamin lelaki, tapi kebanyakkan dari ramuan yang ada terkini dihasilkan dari minyak, gel atau loysen yang mengandungi ramuan seperti Gambir Sarawak, paprika,minyak cengkir dan pelbagai bahan lain yang boleh menyebabkan kebengkakan setempat atau keradangan yang kini telah masuk dalam pasaran sebagai krim perapian anggota kelamin lelaki. 

.

Krim perapian anggota kelamin lelaki yang sebegini boleh menyebabkan kesan sampingan yang ketara kerosakkan kulit anggota kelamin, alahan kulit, kekecutan kulit serta kekecutan anggota kelamin lelaki jika digunakan untuk jangka masa panjang. 

.

Lagipun, kesemua produk untuk digunakan kepada kulit tidak pernah menjalani ujian dermatologic atau ujian mesra kulit atau ujian klinikal bagi menentukan jika produk tersebut memberi apa apa kebaikkan kepada anggota kelamin lelaki.

.

Jadi tanpa apa apa penyelidikan atau pengkajian, produk tersebut, jika digunakan secara lazim, ada kemungkinan ia boleh mendedahkan anggota kelamin lelaki kepada bahaya saperti alahan, kemelicitan, jangkitan dan hilang fungsi!

.

Dalam usaha meneroka, meniti dan mencari krim perapi untuk penjagaan organ genital lelaki, kami yang bertanggungjawab telah dapat merumuskan krim perapian anggota kelamin lelaki yang mengandungi ramuan yang dijangka akan dapat memantapkan struktur anggota kelamin lelaki dengan menyegarkan anggota tersebut selain menstabilkan sensitivity serta mengukuhkan struktur dalaman yang mempengaruhi saiz dan bentuk anggota kelamin lelaki melalui sistem perjalanan darah dan system limfatik.

.

Ramuan utama krim perapian anggota kelamin lelaki ini ialah ekstrak Eurycoma longifolia jack, atau Tongkat Ali yang asli dan tulin.

.

Krim ini dikenali sebagai krim perapian anggota kelamin lelaki bergelar XGENE ROYALE.

.

Krim Penjagaan Kesihatan Genital lelaki Tongkat Ali Xgene Royale Ramuan utama krim kesihatan genital lelaki ialah saperti berikut:

.

Ramuan: Air, Gliserin,Ekstrak Eurycoma longifolia , Sodium Polyacrylate, Ethylhexyl Stearate, Trideceth-6, Polysorbate 80, Vitis Vinifera (MinyalBijiAnggor), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Minyak Bhadam Manis, Olea Europaea (BuahZaitun) Minyak, Citrus Grandis atau buah Grapefruit (Grapefruit), Ekstrak Buah, DMDM Hydantoin, Pewangi.

 

.
METODOLOGI
.

Responden lelaki sihat tanpa masalah disfungsi erektil dari Klinik Kesihatan Lelaki yang terbuka untuk mencuba krim perapian genital lelaki telah di beri satu 30ml krim perapian genital lelaki tanpa label yang mana 90% daripada mereka diberi krim aktif dan yang lebihannya diberi krim biasa atau plasibo.

.

Pemeriksaan asas dilakukan kepada anggota kelamin sebelum penggunaan krim dan diulangi seminggu setelah mengunakan krim perapi itu dan maklumat itu dicatat.

.

Klien diajar tentang cara menyapu krim kepada keseluruhan zakar secara mengurut dengan lembut dengan mengunakan jari secara ‘putar atau circular’ dan cara mendatar.

.

Urutan lembut itu dilakukan sekali sehari selama 3-5 minit.

 

.
HASIL KAJIAN PERBINCANGAN
.

90% lelaki dewasa yang sebenarnya mengunakan krim yang aktif rasa krim tersebut membuatkan zakar kelihatan segar dan mudah bertindakbalas kepada rangsangan seksual.

.

Mereka percaya zakar mereka kelihatan mantap dan besar. Mereka senang hati dengan hasil penggunaan krim perapian tersebut dan percaya penggunaan krim itu membantu memantapkan organ mereka. Mereka suka krim itu dan tidak teragak agak untuk mengunakannya apabila ia ada dalam pasaran kelak.

.

10% lelaki dewasa yang kebetulan mengunakan krim plasibo, 7% di antara mereka tidak rasa apa apa perubahan, 2% tidak pasti jika krim memberi apa apa manafaat dan 1% daripada mereka rasa senang hati dengan krim plasibo tu, secara rambang.

.

Memandangkan 7 daripada mereka tidak rasa apa apa, mereka tidak puas hati dengan krim tersebut dan tidak percaya ia boleh membantu kesihatan zakar mereka jika digunakan secara regular.

.

.

PERBINCANGAN
.

Kulit ialah organ yang besar dan luas dalam badan kita dan sebahagian kawasannya mengandungi struktur yang lebih kompleks saperti rangkaian limfatik, vaskuler, urat saraf, otot lembut dan tissue pengembang saperti yang didapati dibahagian anggota kelamin lelaki.

.

Ramuan aktif yang dimasukkan dalam krim dan digunakan boleh memantapkan lagi bahagian tersebut dan membuatkannya lebih segar dan sihat. Bagi anggota kelamin lelaki,perubahan yang berlaku ialah peningkatan perjalanan darah dan limfatik untuk membuatkan organ itu lebih mantap dan besar.

.

Ekstrak Tongkat ali mengandungi kompaun bioaktif saperti eurypeptide yang merangsang enzim yang menghasilkan Testosterone menghasilkan lebih testosterone.

.

Bahan tambahan lain dan bahan asas saperti air, Glycerine, Sodium Polyacrylate, Ethylhexyl Stearate, Trideceth-6, Polysorbate 80, VitisVinifera (Grape) Seed Oil, PrunusAmygdalusDulcis (Sweet Almond) Oil, OleaEuropaea (Olive) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, DMDM Hydantoin,dan pewangi membantu dan mengukuhkan kulit zakar menjadi halus,lembut, segar kembang dan menebal sambil mengukuhkan struktur sel ,urat saraf dan reseptor.

.

Memandangkan yang zakar mengandungi banyak rangkaian vaskuler, maka mudah untuk ramuan aktif memasukki kulit zakar ketika krim aktif disapu kekulit zakar dan ini secara langssung akan merangsangkan tisu zakar dalaman menghasilkan testosterone yang membuatkan tisu zakar mengembang, memadat dan membesar.

.

Perkara ini telah dikenalpasti bahawa sedikit ramuan aktif boleh memberi perubahan positif yang banyak dan fenomena ini dikenali sebagai efek nano.

.

Ramuan aktif boleh sampai organ yang dituju secara langsung melalui system vascular dan limfatik dan bukan luarbiasa untuk organ dalam focus itu menjadi mantap,sihat , kuat dan besar.

 

.
KESIMPULAN
.

XGENE ROYALE krim perapian genital melalui pendekatan penjagaan anggota kelamin lelaki untuk tujuan kesihatan, pemantapan dan kekuatan genital ialah pendekatan yang terbaik untuk mengawal dan memantapkan organ complex lelaki itu.

.

Zakar yang penuh dengan rangkaian vaskuler, limfatik dan urat saraf yang membantu menyalurkan ekstrak herba yang aktif ke organ yang ditumpukan dan dapat membantu membuatkan organ itu aktif, sensitive, kuat, berdaya tahan dan besar.

.

Walaubagaimana pun ekstrak dan bahan campurannya saperti krim dan lain lain perlu mesra dan selamat kepada organ yang dituju. Ramuan krim perapi genital Tongkat ali yang dikaji ini memang sesuai untuk memantapkan otot zakar dan boleh digunakan sebagai krim penyegar anggota kelamin lelaki.

  


Oh yer. Lagi satu.

.

Bukannya nak terlalu promote atau apa, tapi suka untuk saya maklumkan sebenarnya.
.

Jika anda benar-benar serious nak selesaikan masalah berikut:-

.

1) Anda pernah beronani ketika usia muda, dah insaf, dan nak mula menjaga sebaiknya.
.

2) Kulit zakar terlalu sensitif (mudah terpancut).
.

3) Zakar kurang keras dan tegang, mungkin atas faktor peningkatan usia.
.

Jangan risau, XGENE ROYALE ada penyelesaiannya.

  

Apa yang menarik tentang XGENE ROYALE ini adalah, ianya mempunyai status Clinically Proven (Terbukti Berkesan Secara Klinikal) yang sah, sebelum dipasarkan ke pasaran umum.

.

Ya, Ia bukannya satu produk yang overclaim dan pelik-pelik seperti di luar sana.

.
Paling penting, XGENE ROYALE ini merupakan formulasi Dr. Ismail Tambi, doktor pakar sakit tuan dari Malaysia sendiri.

.

Sila tonton video di bawah ini untuk penerangan lanjut.

(Video 2 minit lebih sahaja, InsyaAllah tak habis data internet).

Nota:
.
Kesan positif XGENE ROYALE ini akan dialami secara berperingkat, seawal 7-14 hari, bergantung kepada faktor:-
.
1. Umur
2. Status kesihatan
3. Gaya pemakanan
4. Cara & kekerapan penggunaannya.
    
   
Anda serious nak menjaga aset anda mulai daripada sekarang?
.
Ketahui lebih lanjut tentang cara penjagannya.
.
Klik sini untuk maklumat lanjut tentang XGENE ROYALE.
    
     
 
Formulasi Daripada Dr Pakar, Untuk Setiap Suami Yang Prihatin
.

.

Anda rasa bermanfaat?

.

Jangan lupa Like kami di Facebook, di bawah ni ya.?

.

Lebih banyak lagi tips kesihatan seks yang best-best. ?


by Si Papa Kuat

Leave a Comment
Share
Published by
by Si Papa Kuat